V4.3

Datum: 2021-02-20 06:19:32
In V4.3 komt er een Edit systeem aan voor alle gebruikers. Die willen bijwerken. Dit is in ontwikkeling. Bij Treinserie's werkt dit al. De rest moeten we nog instellen. Dit is nu ook bij alle pagina's van station van toepassing gekomen. Zoals het er nu voor staat werkt het edit systeem na behoren. We gaan dit eerst openbaar laten. We zijn bezig met eens script idee om voor punten van deze ontgrendeling te kunnen halen. De punten zijn te verdienen. Bijvoorbeeld 100 punten is ontgrendeling edit treinserie 500 punten ontgrendeling edit treinstellen 1000 punten ontgrendeling edit trein nummers

Dit wordt nog bedacht en uitgezocht dit makkelijk in te stellen is.

Foto update pagina

Materieelpagina

We gaan ook beginnen met de materieelpagina van Editor te voorzien (Dit is uiterlijk de donderdag klaar).
Op dit moment testen we deze indeling ook bij materieel. En werkt ook na behoren. Dit is ook al op de pagina stations toegepast! Release is geweest! Er komen nog onder versie's aan!

V4.3.1

In deze versie komen veel bugfixen! Bugs zijn bij het editen Uitgehaald. (Bij de materieelpagina's dan)
Dit werkt nu ook na behoren. Bij bugs nog even melden via de sociale media Tot nader bericht alleen noodzakelijke info die niet bij te werken is op dit moment is: Zitplaatsen,Tractie,Nummering,Fabrikant,Aantal,Massa(Gewicht) Dit komt in een nadere update er ook in!

V4.3.1

Er zijn verschillende landen bij gekomen. De landen waar het omgaat is. 1: Polen 2: Frankrijk. De info komt er nog in er wordt aan gewerkt.

V4.3.2

In Deze versie kan je ook de stations bijwerken. Dit wordt alleen met noodzakelijke dingen! Dit is ook klaar. Alleen noodzakelijke updaten kan! Beschrijving niet.

In de toekomst komt er ook een mogelijkheid tot bijwerken overige info!

V4.3.4

In deze versie is er een nieuws systeem ingedaan met Spoornieuws. En eventuele info over de reizen met trein tram en bus.

V4.3.5

Er zijn bij het bijwerken van de stations Extra's toegevoegd. Zoals voorgaande naam, Bijzonderheden (Werkt nog niet goed), Beschrijving (Werkt nog niet goed). Morgen 24-2-2021 gaan we bezig met het op de volgorde zetten zoals het hoort. Dan moet alles goed werken. Dus er wordt aan een bugfix gewerkt!

Materieel

Aangezien bepaalde vervoerders de zelfde treinen hebben zoals de GTW en Flirt-3 Wordt er het volgende gedaan Bij Regionale vervoerders komt er deze afkorting 1: Keolis Flirt = FlirtK
2: Arriva Flirt = FlirtA
3: Conneccion Flirt = FlirtC
4: lint Arriva = LintA
5: Lint Keolis = LintK
Dus materieel type met daar achter de eerste letter vervoerder. Bij GTW heb je diesel en Stroom stellen dan wordt het zo: 1: Arriva Noord = GTWDAN
2: Arriva Vechtdal = GTWEAV
3: Qbuzz MLL = GTWEQ
4: Arriva Limburg Diesel: GTWDAL
5: Arriva Limburg Stroom: GTWEAL
6: Arriva Achterhoek: GTWDAA

Tijdelijk geen editor

Er is gesloten tijdelijk het Editen offline te halen. Er wordt aan een systeem gewerkt die dit beter moet maken. Maar dit is niet van de ene op de andere dag klaar.

V4.3.6

We werken op dit moment aan een makkelijke edit voor de site. Deze testen we bij nummers.